Kosten

Algemene kosten

De algemene kosten van het kamp bedragen €300,- per cursist. De betaling zal tegelijk met de inschrijving gebeuren en deze zal met behulp van iDeal worden voldaan.

Indien niet met iDeal kan worden betaald, kunt u mailen naar jrk@laga.nl, dan zorgen wij dat u het geld op onze rekening over kunt maken.

Opties

Ieder kind dat deelneemt aan het Jeugdroeikamp krijgt een mooi T-shirt van het Jeugdroeikamp. Deze zit bij het inschrijfgeld inbegrepen.

Indien uw kind een Jeugdroeikamp trui (€35) of een mooie Jeugdroeikamp pet (€8,50) wilt, kunt u dit aangeven bij het inschrijven. De kosten voor een trui of pet dienen samen met het inschrijfgeld te worden voldaan.

Kortingsregeling

Indien uw kind vriendjes of vriendinnetjes meeneemt die nog nooit eerder zijn mee geweest, krijgt u €40,- korting per vriendje of vriendinnetje. Bij 2 vrienden krijgt u €80,- korting. Deze regeling geldt tot een maximum van 3 kinderen (€120,-). De korting is niet week gebonden. U kunt dus ook iemand enthousiast maken voor het Jeugdroeikamp, die dan in een andere week voor het eerst meegaat. Via het inschrijfformulier kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van deze regeling.

Gezinsregeling

Naast de normale kortingsregeling hebben we ook een gezinskorting. Indien u 3 of meer van uw kinderen opgeeft voor Jeugdroeikamp, krijgt u €30,- korting per extra familielid. Indien een van uw kinderen al eerder is mee geweest en er nu een broertje of zusje voor de eerste keer meeneemt, ontvangt u hiervoor de hoogste korting: €40,- in plaats van €30,-. Deze regeling is niet week gebonden.

Indien u gebruik wilt maken van één van de regelingen kunt u op het inschrijfformulier aangeven wie uw kind meeneemt en of uw gebruik wilt maken van de gezinsregeling. Wel maakt u in de eerste instantie €300,- over. U krijgt dan voor 1 juni te horen of u inderdaad in aanmerking komt voor de kortingsregeling waarna de korting zal worden teruggestort op uw rekening.

Stichting Evenementen Laga kan niet aansprakelijk worden gesteld voor lichamelijk letsel, verlies of beschadiging van eigendommen etc. tijdens het Jeugdroeikamp.

Kan ik nog annuleren?

Mocht er onverhoopt iets tussen komen waardoor uw kind niet mee kan op Jeugdroeikamp, dan kunt u het kamp tot 16 april annuleren. Tot die datum worden er geen annuleringskosten gerekend. Wanneer u het kamp na 16 april annuleert bedragen de annuleringskosten 40 euro, het resterende bedrag storten wij terug op uw rekening. Wij hebben ervoor gekozen om een annuleringsbedrag te hanteren, omdat wij de locatie en de boten van tevoren moet regelen en er vanaf dan kosten worden gemaakt voor de kinderen die meegaan. De deadline voor het annuleren is op 1 juli, hierna kunnen wij helaas geen geld meer naar u terugboeken.

Moet ik me nu al inschrijven?

Voor de inschrijvingen geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Dus vol is vol.

Algemene voorwaarde en KvK nummer

KvK nummer: 27199090

Nieuwelaan 53
2611RR
Delft

Algemene voorwaarden: Algemene Voorwaarden

white gradient