Activiteiten

Op LAGA’s jeugdroeikamp vindt een grote verscheidenheid aan activiteiten plaats. De nadruk ligt op roeien, maar zoals het hoort op een echt zomerkamp, is er daarnaast nog genoeg ander vermaak!

Overdag wordt er geroeid in verschillende groepjes onder leiding van een instructeur. Deze instructeur is een wedstrijdroeier en heeft in zijn/haar leven al veel harde halen gemaakt. Je kan hier erg veel van leren en na een week kan jij staan in je boot, je palen verwisselen en door je rigger heen klimmen! Naast het roeien staan er ook veel spellen en andere activiteiten op het schema. Zo kun je na het roeien zwemmen en doen we een middagspel.

‘s Avonds kunnen we, moe maar voldaan, samen aanschuiven aan tafel en genieten van een heerlijke avondmaaltijd verzorgd door de wal-comissie. Om de dag goed af te sluiten is het daarna tijd voor een avondactiviteit. Er komen verschillende spannende spellen aan bod en elk jaar is natuurlijk het GALA. Na zo’n drukke dag is het opstaan de volgende ochtend natuurlijk maar moeilijk. Gelukkig staat de leiding ook dan voor je klaar! Na een lekker potje ochtendgymnastiek om de nieuwe dag in te luiden kunnen we er allemaal weer tegenaan!

white gradient