Ervaringen van kinderen

2016

Superleuk kamp, altijd gezellig, ik wil er elk jaar weer heen. De leiding is altijd gezellig en er is ieder jaar een leuk thema. En oh ja, we roeien trouwens ook nog. Jorrit van den Eerenbeemt – week 4

 

2015

Het was een gezellige week met heel veel activiteiten.
Katinka – week 4

Kleintje Pompeï.
Het was een kleintje geweldig!
Max, Dide, Hanna, Myo, Roos – week 3

Het was super leuk! Er was helaas regen maar ze maken er een feestje van.
Saul – week 2

 

2014

Een week op Laga jeugdroeikamp bewijst dat je veel verschillende dingen in een roeiboot kan doen, zoals opdrukken, gondelen, eruit vallen en erin klimmen. Het is supergezellig op het land, op, en zelfs in het water! Door activiteiten naast het roeien, een groep gezellige koters en supercoole leiding is jeugdroeikamp gegarandeerd de beste week van je zomervakantie!
Annabel – week 4

2012

Ik was mee met week 2. Ik vond vossenjacht het leukst, omdat ik niet mee kon met dropping. Ik wil volgend jaar weer mee. Ik vond het jeugdroeikamp heel leuk!
Carolien – week 2

Het leukste aan jeugdroeikamp vond ik alles, maar vooral het roeien. Ik vond het heel leuk en gezellig.
Mies – week 2 

Heel leuk! Ik vond het gezellig en grappig om in verschillende boten te gaan, afgewisseld met andere activiteiten. De schuur was ook goed voorzien van alle gemakken.
Laurens – week 3

2011

JRK = awesome
Elk uur van de dag is het feest. Je leert de roeiwereld een beetje kennen en als je die al kent, wordt het alleen maar leuker.
Thomas – week 1

Hi Chico’s & Chica’s
Wij zijn dit jaar voor het eerst op JRK geweest, het was super! Elke dag was het dolle pret, leuke activiteiten & natuurlijk elke dag leuk dobberen op het water. Je kon lekker jezelf zij, want gek doen is nog lang zo gek nog niet !-) Groetjes en tot in de zomervakantie.
Esther & Mira – week 1 

Jeugdroeikamp was echt heel leuk! Ik voelde me meteen welkom en de leiding was heel gezellig en niet streng. Ik had nog nooit geroeid, maar na die week had ik het toch redelijk onder de knie. Ik ga volgend jaar zeker weer!
Hannah – week 1

Ik ga sinds mijn 9de naar het laga jeugdroeikamp. Je roeit, doet spelletjes, maakt vrienden en je hebt vooral heel veel lol. De leiding is erg gezellig en kan je goed vermaken door middel van bijvoorbeeld een stormbaan en pannekoekenwedstrijd. Even een tip: neem kleren mee die heel erg vies mogen worden. De belangrijkste tip: Ga! Het is namelijk echt geweldig.
Christine – week 1

Laga roeikamp is leuk! Zin in een geweldige week met heel veel lachen en roeien dan is het Laga roeikamp een echte aanrader! Onder leiding van een groot aantal enthousiaste roeiers heb ik in een week leren roeien en dat is vet cool. Voordat ik naar het kamp ging wist ik wel wat over roeien omdat mijn moeder dat doet, maar dat het zo leuk zou zijn had ik nooit verwacht.  Inmiddels ben ik al twee keer geweest en volgend jaar wil ook zeker ook weer gaan. Behalve dat ik heb leren roeien hebben we ook een heleboel gekke dingen gedaan. Met skies over een zeil een heuvel af, het  grote ruil spel en nog veel meer. Je wordt een beetje vies, slapen doe je thuis, wasmachine naderhand is noodzakelijk, maar het is geweldig. En tot slot een officieel roeidiploma!
Pieter – week 2

Het was super leuk. Het leukste was met waterski’s langs een helling naar beneden gaan. De leiding was aardig. Roeien was leuk, ook het 20 keer per dag in het water vallen. Ook de pannekoekenwedstrijd was leuk.
Paul – week 2 

white gradient